Telefon
WhatsApp

Alçıpan vidası

Alçıpan plaka Toptan Alçıpan Proifl Fiyatı - Toplu Alımlarda Ekstra Iskonto İstanbul her yerine nakliye

05331600093

Sosyal Medyada Biz}

Alçıpan vidası

Alçıpan, dikkatle ele alınması gereken kırılgan bir malzemedir. Çeşitli bağlantı elemanları yapının bütünlüğünü sağlamaya yardımcı olur. Toptan Levha fiyatları, Toptan alçıpan satışı, toptan alçıpan satış, Yeşil Neme Dayanıklı Alçı Levha, toptan alçıpan Levha fiyatları, Toptan Levha satış, Alçıpan profiliAlçıpan vidasıyeşil alçıpan fiyatlarıkırmızı alçıpantavan alçıpan fiyatlarıtoptan alçıpan fiyatlarıalçıpan levhaAlçıpan profil fiyatları, Alçı Köşebent Profilleri, Alçı Köşebenti, Delikli Köşe Profili fiyat, Plastik Alçı Köşebent Fiyatları, Alçı Köşebent Makinası Fiyatları, Sıva Köşe Profili Fiyatları. Türkiyenin il ve ilçelerine hizmet vermekteyiz.

Alçıpan vidası özellikleri

Kendinden kılavuzlu vidalar, metal bir başlık ve keskin dişli bir çubuktan oluşan bağlantı elemanlarıdır. Üst kısım, dönme hareketi gerçekleştirmek için bir aletin yerleştirildiği özel bir oyuğa sahiptir.

Kendinden kılavuzlu vidalar, birçok yönden vidalara benzer ve daha gelişmiş bir versiyon olarak kabul edilir. Herhangi bir ek sondaj gerektirmezler. Detaylar hemen bir tornavida veya tornavida ile alçıpanın içine vidalanabilir.

Alçıpan için bağlantı elemanlarını doğru bir şekilde seçmelisiniz.

  • vidaların uzunluğu 11 ila 200 mm arasında değişir. Dekoratif profiller için bağlantı elemanları bu parametreleri aşabilir;
  • ahşap için, ahşap malzeme oldukça kırılgan olduğu için nadir oymalı ürünler kullanılır.
  • Bir metal profil olması durumunda, ince dişli kendinden kılavuzlu vidalar gereklidir. Bu durumda, üst kısım artan bir çapa sahiptir.

 

Alçıpan vidası Hangilerini seçmeli?

  • Alçı levhalar için bağlantı elemanı tipini seçerken bilmek önemlidir:

  • çerçeve malzemesi (ahşap, metal, diğer);
  • Bağlayıcı tam olarak ne için?
  • alçıpan kaç kat döşenecek;
  • yapının çalışma koşulları (iç mekan, dış mekan, nem seviyesi vb.).

ZİYARETÇİ YORUMLARI

  1. Henüz yorum yapılmamış

BİR YORUM YAZIN


Ceptesat ikinci el eşya alım satım kiralama