Telefon
WhatsApp

Toptan Alçıpan fiyatları

Alçıpan plaka Toptan Alçıpan Proifl Fiyatı - Toplu Alımlarda Ekstra Iskonto İstanbul her yerine nakliye

05331600093

Sosyal Medyada Biz}

Toptan Alçıpan fiyatları

Kolay ve hızlı bir şekilde uygulama olanağı sağlar. İnşaat dekorasyon işlerinde kullanılarak estetik ve doğal görünüm sunar. Toptan Levha fiyatlarıToptan alçıpan satışıtoptan alçıpan satışYeşil Neme Dayanıklı Alçı Levhatoptan alçıpan Levha fiyatlarıToptan Levha satışAlçıpan profiliAlçıpan vidasıyeşil alçıpan fiyatlarıkırmızı alçıpantavan alçıpan fiyatlarıtoptan alçıpan fiyatlarıalçıpan levhaAlçıpan profil fiyatları, Alçı Köşebent Profilleri, Alçı Köşebenti, Delikli Köşe Profili fiyat, Plastik Alçı Köşebent Fiyatları, Alçı Köşebent Makinası Fiyatları, Sıva Köşe Profili Fiyatları. Türkiyenin il ve ilçelerine hizmet vermekteyiz

Alçıpan fiyatları

Alçıpan duvara monte edilecekse duvarın ölçüleri, yere döşenecekse yer ölçüleri alınmalıdır. Alçıpan tavan uygulanması olduça zor görünen ama ince alçıpanla çok rahat döşemesi yapılan yerlerdir. İnce alçıpan esnek olduğu için tavanda yapılacak kreasyona göre eğilip şekil verilebilir. Bu oldukça kolay yapılabilmektedir. Böylece alçıpanın kesim için ölçüler belirlenmiş olur.

Alçıpan Levha Fiyat Tablosu Malın İsmi Kalınlık Birim Fiyatı Beyaz Alçıpan Levha – Corex (1,20 m x 2,50 m) 12,5 mm 1 plaka 80 TL Yeşil Alçıpan Levha – Corex (1,20 m x 2,50 m) 12,5 mm 1 plaka 120 TL Kırmızı Alçıpan Levha – Corex (1,20 m x 2,50 m) 12,5 mm 1 plaka 125 TL

Alçıpan Levhanın Sabit Ölçüleri Var mıdır?

Alçıpan fabrika çıkış ölçüleri yani standart ölçüler 1,20 x 2,50 metre’dir. Bu levha 3 metrekare kadar gelmektedir ve kalınlığı 12.5 mm’dir . Bu 3 metrekare kadar olmaktadır. Bu levhanın ağırlığı ise 9.5 kg kadardır. Bu ölçülerle fabrikadan çıkan levhalar ölçüsü alınan yere monte edilmek üzere getirilir. Düz ortamlarda montesi ve kesimi daha kolay yapılmaktadır. Tavan süslemelerinde ise biraz daha fazla çaba gösterilerek montesi yapılır.

Alçıpan Levha Fiyatları Nedir? Ölçüleri Nasıl Alınır?

Alçı levha olarak da adlandırılan alçıpan, özellikle duvar ve asma tavan yapımında en önemli malzemedir. Yapısı itibariyle alçıdan üretilmiş bir malzemedir. Etrafı kağıttan olan ve arasına alçı doldurulan bir sistemi ifade eder. Yine diğer bir deyişle alçınpana kartonlu alçı levha da denir. Aynı zamanda alçıpan bir marka adını da yansıtır. Hafif oluşu yine yangına karşı dayanıklı oluşur alçıpanı ön plana çıkartmaktadır. Ayrıca, ses yalıtkanlığına çok fazla elverişli oluşu kullanım alanının yaygınlığıyla doğrudan ilgilidir. Bütün bunlarla beraber, alçı levhaların kolay şekil alabilmesi ve çabuk uygulanabilir olması bu malzemeyi inşaat sektöründe popüler kılıyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

  1. Henüz yorum yapılmamış

BİR YORUM YAZIN


Ceptesat ikinci el eşya alım satım kiralama