Telefon
WhatsApp

Alçıpan Levha

Alçıpan plaka Toptan Alçıpan Proifl Fiyatı - Toplu Alımlarda Ekstra Iskonto İstanbul her yerine nakliye

05331600093

Sosyal Medyada Biz}

Alçıpan Levha

Alçıpan, adından da anlaşılacağı gibi, alçıpan her iki tarafı ince ve dayanıklı kağıtla kaplanmış preslenmiş alçıdan oluşur. Yüzeyi tamamen düzdür, malzemenin kendisi yeterince güçlüdür, ağır yüklere dayanır, ancak aynı zamanda onunla çalışmak kolay ve basittir.Toptan Levha fiyatlarıToptan alçıpan satışıtoptan alçıpan satışYeşil Neme Dayanıklı Alçı Levhatoptan alçıpan Levha fiyatlarıToptan Levha satışAlçıpan profiliAlçıpan vidasıyeşil alçıpan fiyatlarıkırmızı alçıpantavan alçıpan fiyatlarıalçıpan levhaAlçıpan profil fiyatları, Alçı Köşebent Profilleri, Alçı Köşebenti, Delikli Köşe Profili fiyat, Plastik Alçı Köşebent Fiyatları, Alçı Köşebent Makinası Fiyatları, Sıva Köşe Profili Fiyatları. Türkiyenin il ve ilçelerine hizmet vermekteyiz. 

Alçıpan oluşturma tarihi 

Alçıpan oluşturma tarihi  Mevcut yapı malzemesinin prototipinin 1894'te ortaya çıktığı ortaya çıktı. Amerikan Augustine  Sackett  , "inşaat tahtası"nı tasarladı ve üretti. Alçı bulaşmış ve 15 mm kalınlığında 10 kat kağıttan oluşuyordu.

Görmeye ve kullanmaya alıştığımız formda (bir alçı tabakası ile iki yaprak karton),  alçıpan  bir süre sonra ABD'de  Clarence  Utsman tarafından patentlendi . Alçıpan nedir.

Alçıpanın ilk üretüm tarihi

Alçıpanın ilk üretüm tarihi üretimi için ilk fabrika   1917'de İngiltere'de açıldı. Ve XX yüzyılın 30'larında,  alçı levha üretiminin iki modern devi kuruldu  - 1932'de "Reinische  Gipsindustri und  Bergverksunternemen " (şimdi  Knauf ) ve 1933'te İngiltere'de -  Gyproc şirketi.

Alçıpan Nasıl uygulanır?

Alçıpanın inşaatta kullanımı "kuru inşaat" olarak adlandırılır. Bazen bu malzemeye "kuru sıva", "duvar plakası" da denir. Ustalar bu eşsiz malzemenin yardımıyla bina sorunlarına birçok farklı çözüm buluyor, ana olanları listeliyoruz:

  • Duvarların ve tavanların hizalanması, "kuru sıva" olarak kullanılması;
  • Isı ve ses yalıtımının sağlanması;
  • Dekoratif elemanların, kemerlerin, iki seviyeli tavanların vb. oluşturulması;
  • Bölmelerin ve iç yapıların inşaatı.

Çok uzak olmayan zamanlarda, usta bir sıvacı olmadan duvarları ve tavanı tesviye etmek imkansızdı. Süreç karmaşık, yavaş ve çok "kirli" idi. Ve eğer bina karışımı kalitesiz ise veya uzmanın “çarpık elleri” varsa, sonuç bazen tahmin edilemez.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

  1. Henüz yorum yapılmamış

BİR YORUM YAZIN


Ceptesat ikinci el eşya alım satım kiralama