Telefon
WhatsApp

Kırmızı alçıpan

Alçıpan plaka Toptan Alçıpan Proifl Fiyatı - Toplu Alımlarda Ekstra Iskonto İstanbul her yerine nakliye

05331600093

Sosyal Medyada Biz}

Kırmızı alçıpan

Ateşe dayanıklı kırmızı alçıpanın açık ateşle etkileşimi Söz konusu malzeme yanıcı olmayan (G1) kategorisine aittir - yani. ateşi yaymaz ve yanmayı desteklemez. İnşaat dekorasyon işlerinde kullanılarak estetik ve doğal görünüm sunar. Toptan Levha fiyatlarıToptan alçıpan satışıtoptan alçıpan satışYeşil Neme Dayanıklı Alçı Levhatoptan alçıpan Levha fiyatlarıToptan Levha satışAlçıpan profiliAlçıpan vidasıyeşil alçıpan fiyatlarıkırmızı alçıpantavan alçıpan fiyatlarıtoptan alçıpan fiyatlarıalçıpan levhaAlçıpan profil fiyatları, Alçı Köşebent Profilleri, Alçı Köşebenti, Delikli Köşe Profili fiyat, Plastik Alçı Köşebent Fiyatları, Alçı Köşebent Makinası Fiyatları, Sıva Köşe Profili Fiyatları. Türkiyenin il ve ilçelerine hizmet vermekteyiz

Kırmızı alçıpan Ateşe dayanıklı: özellikleri ve kapsamı

Kırmızı alçıpan nedir?

Yanmaz alçıpan, karton ve alçı gibi bileşenleri içeren özel bir malzemedir. Bu malzeme ayrıca özel bir özel madde (alev geciktirici) ile işlenir.

Malzemeleri oluşturan özellikler nedeniyle, alçıpan 45-  60 dakikaya kadar açık ateşe dayanabilir , dumanın yayılmasına izin vermez ve daha fazla yanmayı önler. Tasarımında yanmaz alçıpan, uzun süre yanma sürecinde yangının daha da yayılmasını engelleyen kristalize suya (% 1) sahiptir.

Yangına dayanıklı alçıpanın neme dayanıklı versiyonundan ayırt edici bir özelliği, malzemenin rengidir - ilk başta kırmızı veya pembe olabilir.

Ateşe dayanıklı alçıpanın açık ateşle etkileşimi

Ateşe dayanıklı kırmızı alçıpanın açık ateşle etkileşimi Söz konusu malzeme yanıcı olmayan (G1) kategorisine aittir - yani. ateşi yaymaz ve yanmayı desteklemez. Ana özellik, alçıpanın yangına dayanıklılık sınırıdır - farklı üreticilerin levhaları için bu gösterge farklı olabilir, ancak genellikle 45-60 dakikadır. Bu, belirtilen süre boyunca ürünün sürekli açık aleve maruz kalmaya dayanabileceği ve ardından bozulmaya başlayacağı anlamına gelir. Ancak pratikte, hepsi yangının yoğunluğuna ve diğer faktörlere bağlıdır.

Aynı zamanda, açık alevin etkisi altındaki karton kabuğun her durumda yanacağını ve alçı çekirdeğin çatlayacağını, ancak bunun geleneksel GCR durumundan çok daha sonra olacağını unutmayın. Aşağıdaki video, standart (ısıya dayanıklı olmayan) alçıpanın gerçek yangın testi sonucunu gösterir - hatta kırılmadan önce 20 dakika sürekli aleve maruz kalmaya dayanabilir:
Kesin olarak söylenebilecek tek şey, yangının başlamasından sonraki 45 dakika boyunca yangına dayanıklı  bütünlüğünü ve taşıma kapasitesini koruyacağı ve bu nedenle yangının diğer bina yapılarına yayılmasına izin vermeyeceğidir.

Kırmızı Alçıpanın Montajı

Yangına dayanıklı alçıpan, geleneksel alçıpan levhalarla benzer bir teknoloji kullanılarak monte edilir:

Kırmızı alçıpan kullanımının bir takım avantajları vardır:

  • Herhangi bir odada yanmaz alçıpan kullanabilirsiniz. Materyal çevre dostu ürünlerden yapıldığı için genellikle çocuk odalarında, eğitim kurumlarında, hastanelerde kullanılmaktadır.
  • Neme dayanıklı GKL, bileşimindeki kristalize su nedeniyle yüksek yangın direncine sahiptir.
  • Malzemenin bileşimi, mükemmel ses yalıtımı ve ısı yalıtımına katkıda bulunan kil içerir.
  • Bu tür malzemelerin aynı analoglarının aksine, alçıpan 5 yıl daha uzun sürecek.
  • Bir yüzeyin hızlandırılmış tesviye işlemi sağlanır.
  • Yapı malzemesi kolayca kesilir ve bükülür, bu da plakanın istenen boyut ve şeklini elde etmenizi sağlar.

Kırmızı Alçıpan özellikleri

Kırmızı Alçıpan yangına dayanıklı modeli yaklaşık olarak aşağıdaki teknik özelliklere sahiptir:

  • Standartlaştırılmış değer 2500x1200x12.5'tir;
  • Ağırlık - 30 kg;
  • Yoğunluk - 850 kg / m3;
  • Yanabilirlik kategorisi - G1 (refrakter);
  • Yanıcılık - B1 (yangına dayanıklı);
  • Toksisite - T1 (zararsız);

ZİYARETÇİ YORUMLARI

  1. Henüz yorum yapılmamış

BİR YORUM YAZIN


Ceptesat ikinci el eşya alım satım kiralama