Telefon
WhatsApp

Alçıpan tabaka fiyatı

Alçıpan plaka Toptan Alçıpan Proifl Fiyatı - Toplu Alımlarda Ekstra Iskonto İstanbul her yerine nakliye

05331600093

Sosyal Medyada Biz}

Alçıpan tabaka fiyatı

Alçıpan tabaka fiyatı. Alçıpan, tasarımcıların hayal gücü ile oluşturulan tavanlı duvar kaplamaları ve eğimli kutular ve her türlü figürlü yapılardır. Ve ilk başta bu malzemenin yeni teknolojiye güvenmeyen rakipleri varsa, şimdi neredeyse hiç kalmadı. Sonuçta, yıllar geçti ve GKL'den monte edilen ürünler, güç ve dayanıklılık açısından başarıyla test edildi. Önemli bir parametre, alçıpan levhanın boyutu ve görünüşüdür. Doğru seçerek, atık miktarını en aza indirebilir ve çok tasarruf edebilirsiniz. Ardından, boyutlarda nasıl hata yapmayacağınızı, doğru alçıpan tipini nasıl seçeceğinizi ve yüksek kaliteli malzemeyi sahte olandan nasıl ayırt edeceğinizi okuyun.

Toptan Levha fiyatlarıToptan alçıpan satışıtoptan alçıpan satışYeşil Neme Dayanıklı Alçı Levhatoptan alçıpan Levha fiyatlarıToptan Levha satışAlçıpan profiliAlçıpan vidasıyeşil alçıpan fiyatlarıkırmızı alçıpantavan alçıpan fiyatlarıalçıpan levha.

Alçopan

Alçıpan nedir?

Alçıpan, adından da anlaşılacağı gibi, her iki tarafı ince ve dayanıklı kağıtla kaplanmış preslenmiş alçıdan oluşur. Yüzeyi tamamen düzdür, malzemenin kendisi yeterince güçlüdür, ağır yüklere dayanır, ancak aynı zamanda onunla çalışmak kolay ve basittir.

Alçıpan üretiminde alçı ve kağıt tabanların yanı sıra alçı için yapıştırıcılar ve köpürtücüler de kullanılmaktadır. Karton iki işlevi yerine getirir: takviye çerçevesinin bir parçasıdır ve aynı zamanda bitirme malzemelerinin (dekoratif sıva, duvar kağıdı, boya vb.) Uygulanması için mükemmel bir temeldir.

Açıpan Levha

Alçıpan oluşturma tarihi 

Mevcut yapı malzemesinin prototipinin 1894'te ortaya çıktığı ortaya çıktı. Amerikan Augustine  Sackett  , "inşaat tahtası"nı tasarladı ve üretti. Alçı bulaşmış 10 kat kağıttan oluşuyordu ve kalınlığı 15 mm idi.

Görmeye ve kullanmaya alıştığımız formda (bir alçı tabakası ile iki yaprak karton),  alçıpan  bir süre sonra ABD'de  Clarence  Utsman tarafından patentlendi

Levha

ZİYARETÇİ YORUMLARI

  1. Henüz yorum yapılmamış

BİR YORUM YAZIN


Ceptesat ikinci el eşya alım satım kiralama