Telefon
WhatsApp

Ümraniye Toptan Levha satış

Alçıpan plaka Toptan Alçıpan Proifl Fiyatı - Toplu Alımlarda Ekstra Iskonto İstanbul her yerine nakliye

05331600093

Sosyal Medyada Biz}

Ümraniye Toptan Levha satış

Ümraniye Toptan Levha satış. Alçıpan Levhalar bir bölme oluşturmak veya odayı ikiye bölmek istiyorsanız, alçıpan ideal çözümdür. 

Toptan Levha fiyatlarıToptan alçıpan satışıtoptan alçıpan satışYeşil Neme Dayanıklı Alçı Levhatoptan alçıpan Levha fiyatlarıToptan Levha satışAlçıpan profiliAlçıpan vidasıyeşil alçıpan fiyatlarıkırmızı alçıpantavan alçıpan fiyatlarıalçıpan levha, alçıpan satışıAlçıpan tabaka fiyatı,  Knauf Yeşil Alçıpan fiyatlarıBoardex Levha Fiyatları.

Alçıpan, boşlukları ayırmak için mükemmel bir malzemedir. Hafiftir, kullanımı kolaydır. Alçıpan ile ortamınızın çehresini değiştirebilirsiniz.. Dilerseniz kısa süre içerisinde ofisiniz de ya da yeni büyük bir odayı ikiye bölebilir çocuklarınızın oynayabileceği bir alan oluşturabilirsiniz. Alçıpan, asma tavan oluşturmak için de ideal ve pratik bir üründür. Eviniz çok yüksek tavanlara sahipse, bunları alçıpan ile kısa sürede alçaltabilirsiniz. Alçıpan levha önemli bir yapı malzemesidir. Uygulama hızı ve belirli teknik özellikleri nedeniyle şu anda hafif inşaatta en çok kullanılan malzemelerden birisi olmuştur.

alçıpan levha

"Alçı levha" kelimesinin kendisi, kalın kağıttan bir dış kabuk ile çevrelenmiş preslenmiş alçı kombinasyonunu belirtir. ALçıpan levhayı gören herkesin kusursuz düzgünlüğünden şüphesi yoktur. Bu tasarım oldukça güçlü bir yükü aktarabilir ve aynı zamanda gereksiz problemler olmadan çalışmanıza izin verir. Birkaç temel maddeye ek olarak, levha yapışmasını sağlayan bileşenler ve ayrıca alçı için köpük katkı maddeleri kullanılır.

Alçıpan levhanın temel görevi :

  • dekoratif sıvaların uygulanması;
  • duvar kağıdı yapıştırma;
  • hemen hemen her tür boya ve vernikle renklendirme;
  • diğer iç dekorasyon türleri.

Ümraniye Toptan Levha satış - Alçıpanın Levha Artıları:

  • Gerekli mikro iklimi destekler.
  • Yüksek ses yalıtımına sahiptir.
  • Çevre dostu ve zararsızdır.
  • Sonraki bitirme işlemleri için mükemmel - boyama, sıva, fayans, duvar kağıdı vb.
  • Pahalı şeyler değil.
  • Herhangi bir tasarım, herhangi bir boyut ve şekil oluşturmanıza olanak tanır.

levha fiyatları

Ümraniye Toptan Levha satış - Standart levha ölçüleri:

Standart levhalar dikdörtgen şeklinde yapılır ve en pratik yükseklik 300 cm'dir (çünkü duvarın tüm yüzeyinin derzsiz tek bir blokta kaplanması arzu edilir). Seçim yaparken, kenar tipine dikkat etmeniz gerekir: Düz ise, derz döşemeye gerek yoktur - bu çözüm, çok katmanlı kaplama ve iç katmanlar için idealdir.

toptan alçıpan

İnceltme kenarı, takviye bantları ile yapıştırmak ve daha fazla macun uygulamak için gereklidir; yuvarlatılmış kenar, özellikler bakımından benzerdir, ancak artık takviye gerekli değildir. Yarım daire biçimli bir kenarın takviye bandına ihtiyacı yoktur ve eğer daha inceyseaksine buna ihtiyacı vardır

ZİYARETÇİ YORUMLARI

  1. Henüz yorum yapılmamış

BİR YORUM YAZIN


Ceptesat ikinci el eşya alım satım kiralama